Over ons

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

WIE ZIJN WIJ?

De gezichten achter Mozion

Sinds 2011 geeft Mozion trainingen in Leiden en is het allereerste bedrijf dat bootcamptrainingen aanbiedt in Leiden en omstreken. Nog steeds geeft Mozion trainingen met veel plezier en zijn ze uitgegroeid tot een van de vaste en grootste outdoor fitnessclub van Leiden. Naast bootcamptraining geven we ook personal-training en bieden we verschillende trainingsprogramma’s aan zoals HIIT en het befaamde SUPERBAAS programma. Ook geven we al jaren bedrijfsbootcamp aan verschillende bedrijven door heel Nederland.

Mark en Michiel zijn de oprichters van Mozion. Beide zijn Masters in Sport Science en werken naast Mozion in de voetballerij. Zij hebben gewerkt voor verschillende Nederlandse en buitenlandse clubs, waaronder Ajax, Feyenoord, ADO den Haag, Almere City, Chivas Guadalajara FC, Mamelodi Sundowns FC en Beijing Guoan FC. Op dit moment werkt Mark in Singapore bij Lion City Sailors FC als Head of Performance en werkt Michiel als Performance trainer bij de Surinaamse Voetbal Bond.

Het team van Mozion bestaan uit fantastische trainers met een passie voor sport. Met een mix van bewegingswetenschappers, fysio’s en fysieke trainers staan wij garant voor professionele, leuke, uitdagende en gevarieerde trainingen, met persoonlijke aandacht.

feyenoordlogo
AJAX1
heinekenlogo-600x302
ado-logo-120px
rijnland1
CMS-logo-600x357
tovo-logo1
gemleidenlogo
almere-city1
bejinglogo-600x644
mamelodi1
guadalajara1
LAFC1
cruyff-football1
regina1
ofblogo
docos1
asc-ajax1
hgc-600x522
klein-zwitserland1
lhc1
nhc1
crossphase1
clear-channel1
https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-michiel-2.png

Michiel ten Haken MSc.

Eigenaar / Trainer

“Het zo optimaal mogelijk begeleiden van sporters is afhankelijk van meerdere aspecten. Fysiek gezien begin je bij de basis, het fundament, om van daaruit fysiek verder te kunnen bouwen naar de top van je kunnen. Maar ook voeding en mentale weerbaarheid zijn basis elementen om het maximale uit jezelf te kunnen halen.”

Mark Onderwater MSc.

Eigenaar / Trainer

”Waar de wetenschap de leidraad is, is ervaring minstens zo belangrijk in het optimaal begeleiden van een sporter. Ieder mens is anders en reageert anders op een bepaalde trainingsprikkel. Variatie en kunnen lachen tijdens een training zijn de belangrijkste basisingrediënten in onze trainingen om jou gemotiveerd te houden en je doel te laten bereiken.”

https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/10/mozion-trainer-mark.png
https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-luuk-2.png

Luuk Vos

Trainer en Support Manager

”Als fanatieke kogelslingeraar en bewegingswetenschapper weet ik dat een goed gebalanceerd trainingsplan essentieel is voor de prestatie en de gezondheid. In de trainingen komen oefeningen die gefocust zijn op lenigheid, kracht, snelheid en conditie voorbij. Gecombineerd met een brede glimlach worden het nuttige en gezellige trainingen! Daarbij help ik je ook graag op de achtergrond voor het beantwoorden van al je vragen.”

Milo

Trainer

https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-milo-2.png
https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-olga-2.png

Olga

Trainer

Stan Does

Trainer

“Hallo allemaal, mijn naam is Stan Does en ik ben sinds september 2021 actief bij Mozion. Ik sport zelf al 16 jaar lang fanatiek bij Leiden Atletiek. Daar heb ik altijd getraind voor de tienkamp, maar de afgelopen jaren train ik alleen nog maar polsstokhoogspringen. Inmiddels geef ik ook al meer dan 6 jaar training bij Leiden en heb ik ongeveer alle leeftijden sporters wel voor me gehad. Ik hou van uitdagingen en nieuwe dingen doen, daarom bestaan mijn hobby’s uit veelal andere sporten uitoefenen/proberen. Ik heb enorm veel zin om iedereen lekker aan het werk te zetten tijdens de trainingen die ik voor Mozion ga geven. Hopelijk tot snel!”

https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-stan-2.png
https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/10/trainer-marielle.png

Mariëlle Zonneveld

Trainer

”Een bootcamp geven voelt voor mij als een uurtje buiten spelen! Als sportfysiotherapeut weet ik als geen ander hoe jij op een verantwoorde wijze jouw fysieke grenzen kan opzoeken om een optimale (sport)prestatie te leveren. Ik vind het belangrijk dat jij wordt uitgedaagd, een persoonlijk aandachtspunt voor verbetering krijgt en met een vermoeide glimlach op je gezicht weer naar huis gaat.”

Vincent

Trainer

https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-vincent-2.png
https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-paul-2.png

Paul Fokkinga

Trainer

”Mijn doel is altijd mensen fitter en sterker te maken. Iedereen heeft een andere aanpak nodig. Elke training laat ik mensen hun grenzen verleggen met een persoonlijke en realistische insteek. Improviseren en inspelen op de vorm van de dag zijn hierbij heel belangrijk. Wat uiteindelijk het belangrijkste is: dat mensen met een goed en voldaan gevoel weer naar huis gaan!”