Over ons

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

WIE ZIJN WIJ?

De gezichten achter Mozion

Sinds 2011 bruist Mozion in Leiden en zijn we het allereerste bedrijf dat met volle overgave bootcamptrainingen introduceerde in Leiden en omgeving. Met dezelfde enthousiasme en passie geven we nog steeds trainingen, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé vaste en grootste outdoor fitnessclub van Leiden!

Bij Mozion draait het niet alleen om bootcamp. We bieden een scala aan trainingsmogelijkheden, van personal training tot verschillende trainingsprogramma’s zoals het krachtige HIIT en het befaamde SUPERBAAS programma. Daarnaast hebben we door de jaren heen bedrijfsbootcamps verzorgd voor diverse bedrijven verspreid over heel Nederland.

Onze oprichters, Mark en Michiel, zijn geen onbekenden in de sportwereld. Beiden zijn Masters in Sportwetenschappen en hebben gewerkt voor gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse clubs, waaronder Ajax, Feyenoord, ADO Den Haag, Almere City, Chivas Guadalajara FC, Mamelodi Sundowns FC, Beijing Guoan FC en Lion City Sailors FC. Op dit moment is Michiel actief als Performance specialist bij de Surinaamse Voetbal Bond.

Ons team bij Mozion bestaat uit geweldige trainers met een onuitputtelijke passie voor sport. Met een mix van bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten en fysieke trainers zorgen we voor professionele, plezierige, uitdagende en gevarieerde trainingen, met persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. 🏋️‍♂️💪🌟

feyenoordlogo
AJAX1
heinekenlogo-600x302
ado-logo-120px
rijnland1
CMS-logo-600x357
tovo-logo1
gemleidenlogo
almere-city1
bejinglogo-600x644
mamelodi1
guadalajara1
LAFC1
cruyff-football1
regina1
ofblogo
docos1
asc-ajax1
hgc-600x522
klein-zwitserland1
lhc1
nhc1
crossphase1
clear-channel1
https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-michiel-2.png

Michiel ten Haken MSc.

Eigenaar / Trainer

“Het zo optimaal mogelijk begeleiden van sporters is afhankelijk van meerdere aspecten. Fysiek gezien begin je bij de basis, het fundament, om van daaruit fysiek verder te kunnen bouwen naar de top van je kunnen. Maar ook voeding en mentale weerbaarheid zijn basis elementen om het maximale uit jezelf te kunnen halen.”

Mark Onderwater MSc.

Eigenaar / Trainer

”Waar de wetenschap de leidraad is, is ervaring minstens zo belangrijk in het optimaal begeleiden van een sporter. Ieder mens is anders en reageert anders op een bepaalde trainingsprikkel. Variatie en kunnen lachen tijdens een training zijn de belangrijkste basisingrediënten in onze trainingen om jou gemotiveerd te houden en je doel te laten bereiken.”

https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/10/mozion-trainer-mark.png
https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-luuk-2.png

Luuk Vos

Trainer en Support Manager

”Als fanatieke kogelslingeraar en bewegingswetenschapper weet ik dat een goed gebalanceerd trainingsplan essentieel is voor de prestatie en de gezondheid. In de trainingen komen oefeningen die gefocust zijn op lenigheid, kracht, snelheid en conditie voorbij. Gecombineerd met een brede glimlach worden het nuttige en gezellige trainingen! Daarbij help ik je ook graag op de achtergrond voor het beantwoorden van al je vragen.”

Milo

Trainer

https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-milo-2.png
https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-olga-2.png

Olga

Trainer

Stan Does

Trainer

“Hallo allemaal, mijn naam is Stan Does en ik ben sinds september 2021 actief bij Mozion. Ik sport zelf al 16 jaar lang fanatiek bij Leiden Atletiek. Daar heb ik altijd getraind voor de tienkamp, maar de afgelopen jaren train ik alleen nog maar polsstokhoogspringen. Inmiddels geef ik ook al meer dan 6 jaar training bij Leiden en heb ik ongeveer alle leeftijden sporters wel voor me gehad. Ik hou van uitdagingen en nieuwe dingen doen, daarom bestaan mijn hobby’s uit veelal andere sporten uitoefenen/proberen. Ik heb enorm veel zin om iedereen lekker aan het werk te zetten tijdens de trainingen die ik voor Mozion ga geven. Hopelijk tot snel!”

https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-stan-2.png
https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/10/trainer-marielle.png

Mariëlle Zonneveld

Trainer

”Een bootcamp geven voelt voor mij als een uurtje buiten spelen! Als sportfysiotherapeut weet ik als geen ander hoe jij op een verantwoorde wijze jouw fysieke grenzen kan opzoeken om een optimale (sport)prestatie te leveren. Ik vind het belangrijk dat jij wordt uitgedaagd, een persoonlijk aandachtspunt voor verbetering krijgt en met een vermoeide glimlach op je gezicht weer naar huis gaat.”

Lisa Vogels

Trainer

”Al van kleins af aan vind ik het heerlijk om buiten te zijn, de frisse lucht en de zon maken mij altijd vrolijk. Daarbij geeft het begeleiden en motiveren van mensen om alles uit zichzelf te halen mij veel voldoening. Op zondagochtend bootcamp geven in de buitenlucht is daarom elke keer een cadeautje! Als Bewegingswetenschapper en Personal Trainer in opleiding kan ik mijn kennis toepassen in de praktijk, waardoor het bootcamp geven extra leuk wordt. Zelf doe ik aan krachttraining en kickboksen en dit verwerk ik dan ook in mijn trainingen. Niets is mooier om te zien dan de glimlach op de gezichten bij het onderdeel ‘schoudertikken’ dat elke week terug komt in mijn trainingen. Benieuwd wat ‘schoudertikken’ is? Kom een keer trainen op zondagochtend en je komt erachter ;)”

https://mozion.nl/wp-content/uploads/2024/04/WhatsApp-Image-2024-04-15-at-10.24.23.jpeg
https://mozion.nl/wp-content/uploads/2024/04/WhatsApp-Image-2024-04-16-at-08.58.39-e1713252619904.jpeg

Estèl van Dam

Trainer

”…”

Paul Fokkinga

Trainer

”Mijn doel is altijd mensen fitter en sterker te maken. Iedereen heeft een andere aanpak nodig. Elke training laat ik mensen hun grenzen verleggen met een persoonlijke en realistische insteek. Improviseren en inspelen op de vorm van de dag zijn hierbij heel belangrijk. Wat uiteindelijk het belangrijkste is: dat mensen met een goed en voldaan gevoel weer naar huis gaan!”

https://mozion.nl/wp-content/uploads/2022/11/trainer-paul-2.png